Ønsker du at få renset dine gulvtæpper?

Tæpperens

Vi har siden 1981 hjulpet vores kunder med en grundig rensning af gulvtæpper.

Få en professionel og effektiv tæpperens

Har du længe tænkt på at få en professionel, effektiv tæpperens af en eller flere af dine tæpper? Hos A-rengøring / Hans Jørgen Thorsen beliggende i Aarhus, står vi klar til at hjælpe dig eller din virksomhed. Vi har mange tilfredse erhvervskunder, men vi hjælper dig med glæde også som privatkunde.

​Der er nemlig flere gode grunde til at hyre os til at hjælpe med en effektiv tæpperens. I stedet for at købe helt nye tæpper kan vi med fordel anbefale at lade os klare en tæpperensning. På den måde kan du i sidste ende spare mange penge og vi garanterer et godt og pletfrit resultat

​Med tiden er der behov for at tæpperne får den rette rens, da ingen tæpper forbliver pletfrie. Uanset hvor store pletter der er tale om, kan vi klare opgaven for dig. Vi har siden 1981 hjulpet vores kunder med en grundig rensning af gulvtæpper.

Kun godkendte rengøringsmidler

Mange års erfaring

Et tilfredsstillende resultat

Kontak os for flere informationer

Hvis du mangler informationer om vores tæpperens, rengøringsmidler, priser eller andet, så hører vi meget gerne fra dig. Vi garanterer, at vi kan skabe gode resultater, så du slipper for at købe nye tæpper.

Ring til 20 70 81 84 eller send en mail til info@a-rengoering.dk.

Vi har den rette maskine til en grundig tæpperens

Vores vigtigste ressourcer til at gennemføre en grundig tæpperens er vores Rotowash-maskine og godkendte rengøringsmidler. Sammen med vores erfaringsgrundlag skal der ikke til før vi kan klare en professionel og effektiv rensning af tæpper.

Uanset opgavens omfang står vi klar med fornuftige priser. Vores priser afhænger af opgavens karakter. Før vi kan give dig en endelig pris, er vi nødt til at vurdere og efterfølgende beregne en pris. Derefter vil du modtage et uforpligtende tilbud.

Så trænger kontorets gulvtæpper til en rensning eller skal gulvtæppet hjemme i stuen friskes op? Hvis du ikke ønsker at bruge penge på et eller flere nye tæpper, så er det os, du skal kontakte.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at tage fat i os via nedenstående formular

Ring til os

+45 2070 8184

Adresse

Aldersrovej 30
8200 Aarhus N

Hvem er vi

CVR: 16043044